Somnis en curt: Skyline Benidorm Film Festival t’invita a somiar a lo gran

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

A tan sols un mes del seu tret de sortida, el Skyline Benidorm Film Festival ha presentat avui la seua programació en la seu de DAMA-Drets d’Autors. Del 13 al 20 d’abril, la ciutat de Benidorm es convertirà en l’epicentre del curtmetratge nacional i internacional.

La presentació ha comptat amb la participació de destacats representants del món del cinema i la cultura.

Entre ells, destaca la presència de Virginia Yagüe, presidenta de DAMA, qui comparteix amb nosaltres que “Des de DAMA veiem aquest conveni com un aval de la trajectòria d’aquest festival. Amb ell volem donar suport als professionals d’aquesta indústria en aquestes primeres fases de treball, impulsant el talent emergent. Sens dubte tenim clar que hi ha una alineació amb les voluntats i els objectius de DAMA, i només esperem que aquesta relació creixi i madure”.

A més, Jaime Jesús Pérez, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Benidorm, destaca que Benidorm és cinegènia, i amb l’arribada de Skyline, que enguany celebra la seua vuitena edició, es potencia la ciutat com a FILM FRIENDLY, per l’impacte que això comporta; a més posa en valor el creixement del festival cada any, amb l’increment tant en participació, com en assistència i popularitat.

Per la seua banda, Beatriz Hernández, directora del festival, indica que “Aquest any, hem reunit una selecció excepcional de curtmetratges que reflecteixen la diversitat i la creativitat de la indústria cinematogràfica. Estem compromesos a proporcionar una plataforma perquè cineastes, tant emergents com establits, compartisquen les seues històries amb el públic. A més, el conveni signat amb DAMA significa un suport important per als creadors, que impulsa els guionistes a continuar contant històries i fomenta la professionalització de la indústria”.

A més, Beatriz, ha presentat al detall les diverses seccions i activitats que formaran part d’aquesta emocionant setmana cinematogràfica.

Celebrant la Diversitat i la Creativitat

Amb una trajectòria consolidada, Skyline Benidorm Film Festival s’ha convertit en un dels festivals de curtmetratge més rellevants d’Espanya, com un aparador per a professionals de la indústria audiovisual, tant nacionals com internacionals, que busquen reconeixement i promoció del seu treball. Amb una política de paritat real en els equips de treball i un enfocament en la diversitat, la innovació i la professionalització del sector, el festival es destaca com un punt de trobada imprescindible per a la comunitat cinematogràfica.

La secció oficial del festival, composta per 26 curtmetratges, abasta una àmplia gamma de gèneres i estils cinematogràfics, dividits en competició de ficció, animació i documental. Aquests curtmetratges no només tindran l’oportunitat de competir per premis econòmics, sinó que també seran considerats per a la qualificació dels Premis Goya per part de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques.

Seccions Paral·leles i Activitats Especials

A més de la secció oficial, el festival presenta dues seccions internacionals que destaquen el millor del panorama iberoamericà i europeu del curtmetratge. Així mateix, s’ha reservat un espai especial per a joves realitzadors, amb un enfocament en obres d’interès social que aborden temes com la igualtat de gènere i la integració.

El festival també ofereix una àmplia gamma d’activitats complementàries, incloent tallers, exposicions i col·loquis amb professionals de la indústria, destinats a fomentar l’intercanvi d’idees i el desenvolupament de nous talents.

Concurs de Guió i Col·laboració amb DAMA

En aquesta edició, el Skyline Benidorm Film Festival ha signat un conveni amb DAMA, que atorgarà un premi al millor guió de curtmetratge amb una dotació econòmica de 1.500€. D’entre els 328 guions inscrits, s’han seleccionat 15 finalistes, el talent dels quals serà reconegut i celebrat durant el festival.

Amb tan sols un mes per a l’inici del festival, les expectatives estan altes i l’emoció és a l’aire. Skyline Benidorm Film Festival promet una experiència cinematogràfica inoblidable, plena de descobriments, inspiració i celebració del setè art en la seua forma més pura i emocionant.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres