Secció Oficial Curtmetratges

Curtmetratges seleccionats a la Secció Oficial Nacional

A continuació podeu consultar la Secció Oficial Nacional de Skyline Benidorm Film Festival 2022.

AMIANT

2020. Espanya

La veritat de la vida d’una parella que subsisteix venent ferralla, es revela quan en un dels seus viatges a l’abocador, troben una vella disfressa d’eriçó cobert d’amiant.

ASCENS

2020. Espanya

El futbol en dos plans.

XAVAL

2021. Espanya

Pablo queda en el barri amb el seu amic Néstor. La seua mare no deixa de cridar-li perquè torne a casa.

CLUB SILENCI

2021. Espanya

Una vesprada que passa Martina, una xiqueta de 10 anys, amb Alejandra, la seua mare. Mare i filla tenen una química increïble, però la seua relació es veu complicada pel nociu contacte d’Alejandra amb les drogues.

CRISTIANO

2021. Espanya

Cristiano és un jove devot que vol formar-se en el seminari per a arribar a ser sacerdot catòlic, amb la sorpresa que l’entrevistador responsable de vocacions és l’antic capellà del seu poble, Avelino, un sacerdot poc convencional que es defineix com a “home modern”.

QUAN FAS POP

2021. Espanya

Alicia i Ruth per fi ixen de Malasanya per a tocar amb el seu grup, Les germanetes de la qualitat, en un festival. El problema és que s’han quedat tirades a la meitat del no-res i sense cobertura. La seua única manera d’arribar a temps és pujar-se al cotxe de Javi, un jove caçador de la zona que no els dona bona espina.

DISPATCHERS

2022. Espanya

Pau, operadora d’emergències del 112, té al cap deixar el seu treball just quan rep una trucada que sembla ser per equivocació, però que acaba sent una crida de socors.

EN EL SEGON ESQUERRA

2021. Espanya

Aurora és una anciana que viu sola en el seu xicotet pis de Madrid. Porta una vida monòtona i senzilla en la qual qualsevol cosa que s’isca de la rutina és per a ella un esdeveniment.

FARRUQUES

2020. Espanya

Hadoum, Fátima, Sheima i Sokayna són quatre adolescents del Puche, un barri perifèric de la ciutat espanyola d’Almeria, orgulloses de les seues arrels marroquines i espanyoles. Juntes s’enfronten a les seues primeres experiències en instituts fora del barri.

FIGURANT

2020. Espanya

Després de la crisi de 2008 Socors Arenas va començar la seua carrera en figuració amb el somni de ser actor algun dia. Aquest documental compte la seua història i, tal vegada, la de molts figurants.

FRANCESCKA

2021. Espanya

La freda nit plana sobre el vell castell dels Frankenstein. Víctor, el científic disposat a desafiar a la mateixa ciència es disposa a realitzar el seu pla més ambiciós: retornar a la vida a la seua admirada Franceska.

FORAA DE LA LLEI

2021. Espanya

Mario Sánchez és un atracador de bancs que ha passat més de 30 anys en diverses presons d’Europa. Ara és al carrer, però se sent perdut en un món que ha canviat molt ràpid.

GENETHIC

2021. Espanya

Per primera vegada, una adorable criatura eixirà a veure el món exterior. Allí es trobarà amb un món ple de màgia i aventures per recórrer, però… serà tot tan bonic com sembla?.

IMPOSSIBLE DIR-TE ADEU

2021. Espanya

Paula i Raúl, que viuen amb un xiquet de 7 anys anomenat Dani, podrien ser una parella més. Podrien ser-ho, de no ser perquè Dani no és fill de Paula, i aquesta s’enfronta al repte diari de demostrar que mereix ostentar el títol de mare. 

MARINERA DE LLUMS

2020. Espanya

Vera encara no té 18 anys i ha hagut de perdre la virginitat tenint ciber-sexe. Al seu poble ningú la mira com a una dona. Tot pot canviar quan en el seu grup d’amigues sorgeix la possibilitat de ser les «dames» de les festes.

MINDANAO

2021. Espanya

Marisol, l’alcaldessa d’una ciutat del Llevant, passa les seues últimes hores en llibertat envoltada del seu seguici. L’última farra al costat de la seua gent més fidel i el seu gran amor, Amparo.

NO ET VEURAN CÓRRER

2021. Espanya

Durant una batuda antidroga en un bar, un policia nacional veu alguna cosa que no hauria d’haver vist.

ORO ROJO

2021. Espanya

Or roig part de la denúncia de les dones marroquines que recullen maduixes a Huelva per a construir un relat polifònic que apel·la a la dimensió estructural.

OUTSIDE IS FREE

2021. Espanya

Un ciclista pateix un accident entrenant. Malferit i incapaç de moure’s, queda atrapat a la muntanya. L’aparició d’un gos marcarà el destí de la seua supervivència.

POLS SOM

2020. Espanya

Ane torna al seu poble natal a l’inesperat funeral del seu avi. La volta porta amb si el tibant retrobament amb les dones de la seua família.

SOLTA

2022. Espanya

Alba es desperta un matí al costat de dos xics. Alguna cosa va ocórrer la nit anterior, però no recorda res, només una estranya sensació que no aconsegueix definir.

THE MONKEY

2021. Espanya

1588, un nàufrag de l’Armada Invencible enviada per Felip II des de Lisboa per a conquistar Anglaterra és capturat en una platja d’Irlanda. Allí és jutjat, declarat culpable i penjat fins a la seua mort.

TOTEM LOBA

2021. Espanya

Estíbaliz accepta la invitació d’una amiga a les festes del seu poble. El que sembla ser un cap de setmana divertit es revela com un malson.

UN MINUT

2021. Espanya

Una inquietant cridada de Skype torna el matí d’una jove parella en un malson que podria alterar les seues vides per sempre.

WORK IT CLASS!

2021. Espanya

Durant una elegant festa de Nit de cap d’any, dos ballarins intentaran burlar-se del públic de classe alta canviant la cançó de la seua actuació.