Exposicions i activitats paral·leles

Exposició Espais d'Art Urbà

Exposició de cartells, en el Passeig de Ponent i El Coscoll, dels curtmetratges que competiran en la cinquena edició de Skyline Benidorm Film Festival.

Del 25 de juny al 4 de juliol de 2021, en Espais d´Art Los Carrascos, Poniente, Els Tolls i Plaça de la Hispanidad.

Exposició 'El Cinema Il·lustrat' by Cristina Polop i David Despau

Exposició composta per 20 obres de Cristina Polop i David Despau, il·lustradors de cinema.

Del 25 de juny al 4 de juliol de 2021, a l’Ajuntament de Benidorm.

Pel·lícula Inaugural: Coses que fer abans de morir

El dissabte 26 de juny, a les 19.30h. es projectarà la pel·lícula ‘Coses que fer abans de morir’, als Cinemes IMF de Finestrat.

L’accés serà lliure fins a completar l’aforament, prèvia reserva en info@skylinefest.es

SINOPSI: Un grup d’amics en els trenta i tants es veuen colpejats per la mort de Sam, el més jove de tots ells. Després del funeral hauran de complir la seua última voluntat: un peculiar joc que posarà sobre la taula pors, desitjos, prejudicis i secrets ocults.

Direcció: Cristina Fernández Pintado, Miguel Llorens
Repartiment: Sergio Caballero, Oriol Tarrasón, Manuel Maestro, Àngel Fígols, Mireia Pérez, Vanessa Cano, Cristina Fernández Pintado…

ESPANYA. 2020. COLOR. 103’.

Projecció de les pel·lícules: "Se vende un tranvía” i "La muerte y el leñador”

Se vende un tranvía és una pel·lícula molt rara en la filmografia de Berlanga, perquè no la va dirigir ell. No obstant això, és evident que ell és el vertader autor que remolonea per darrere de cada decisió, de posada en escena, de repartiment. A més es dona la circumstància que Se vende un tranvía és una de les pel·lícules més importants en la carrera de Berlanga, perquè ací s’inicia la seua col·laboració amb Rafael Azcona. A partir d’aqueixa pel·lícula, la temàtica de Berlanga passarà de ser el retrat d’una comunitat a la negror i desraó de l’home mitjà, que té somnis per damunt de les seues possibilitats. A partir de la projecció veurem com Berlanga canvia radicalment els seus temes i la seua posada en escena.

Dissabte, 3 de juliol, a les 11.00h. Sala d’actes de l’Ajuntament de Benidorm

Berlanga-Azcona: El fracàs de l'home comú

Conferencia impartida por Luis E. Parés.

Luis E. Parés (Madrid, 1982) és historiador i documentalista. Va estudiar Comunicació Audiovisual en la Universitat Complutense de Madrid i el Màster de Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra. Ha publicat els llibres Notes sud l’emigration-Espagne 1960. Apunts per a una pel·licula invisible i Filmar l’exili des de França. Ha treballat durant sis anys en el Departament de Programació de Filmoteca Espanyola. Actualment forma part del Consell de Redacció de Caiman. Quaderns de cinema, del comité de programació del Festival Internacional de Cinema de Sevilla i és el coordinador del programa d’RTVE, Història del nostre cinema. Va ser guionista del futur (Luis López Carrasco, 2013). Acaba de realitzar el seu primer curtmetratge de ficció, Els conspiradors i està en procés d’edició del seu primer llargmetratge, La primera mirada.

Dissabte, 3 de juliol, a les 11.00h. Sala d’actes de l’Ajuntament de Benidorm

Taller de guió jove de documental animat

Sabem inventar històries? Sabem si vulga com contar històries reals que ens han ocorregut a nosaltres? En el “taller de guió jove de documental animat”, Impartit per Emilio Martí, buscarem les millors maneres de narrar experiències personals amb la potència i abast que dona l’animació cinematogràfica.

Activitat gratuïta dirigida a tots aquells que vulguen iniciar-se en l’escriptura de guió.

Remet les teues dades a: info@skylinefest.es indicant a quin taller/és vols inscriure’t.