Activitats per a públic juvenil

Taller Stopmotion en plastilina: Pablo Llorens

Taller a càrrec de Pablo Llorens en el qual ensenyarà als xiquets com animar i donar-li moviment a un ninot creat amb plastilina durant el taller. Els xiquets s’aniran a casa amb una xicoteta pel·lícula pròpia realitzada durant el taller. Dirigit a xiquets de 5 a 12 anys aprox.

Pablo Llorens
Professionalment realitza publicitat i peces televisives, el llargmetratge “Juego de Niños”, la teleserie “Doc Franky”, i la direcció d’animació de la campanya de divulgació de l’euro “Los García”. Dos Goyas , un al 1996 per “Caracol,col,col” i altre en 2005 per “El enigma del chico croqueta” engalanen la seua prestatgeria.
En 2001 crea el seu propi estudi, Potens Plastianimation, des d’on es guanya la vida com a mercenari de la plastilina i investiga noves mutacions animades.

Taller de Doblatge: Francesc Fenollosa

El Taller Didàctic de Doblatge és una activitat innovadora i exclusiva amb la qual es pretén d’aconseguir que els i les alumnes participants prenguen consciència de la pròpia veu, com a part inherent de la seua personalitat, i que vulguen utilitzar-la convenientment segons les necessitats de comunicació oral, tant a les tasques i activitats proposades pels centres on estudien, com la resta de la vida diària fora de l’àmbit educatiu. A més, aquesta presa de consciència la realitzaran, desenvolupant habilitats comunicatives i de treball en equip, a través d’una proposta que la immensa majoria mai abans ha tingut l’ocasió d’experimentar.

El doblador professional Francesc Fenollosa Ten, conegut entre altres treballs per a posar veu al “Geni Tortuga” de la sèrie d’animació “Dragon Ball”, impartirà aquest taller gratuït  dirigit a joves de 15 i 16 anys.