Secció Joves Realitzadors

Curtmetratges seleccionats en la Secció Joves Realitzadors 2024

A continuació podeu consultar la Secció Joves Realitzadors de Skyline Benidorm Film Festival 2024.

aineta

2023. Espanya

Una vesprada d’assaig en el teatre del poble Aina, una xiqueta de dotze anys, descobreix que les seues amigues deixen el grup d’interpretació. Amb por de créixer i allunyar-se d’elles, no vol assumir que les coses estan canviant.

Amigues

2022. Espanya

Mai saps on trobaràs una veritable amiga.

Analog Z Love

2023. Espanya

Com una persona passa de ser una desconeguda a ser el teu centre d’atenció? Això ho explica una xica a través d’un àudio mentre relata la història de com va conéixer una altra xica en l’parada d’un autobús.

amb els del banc

2023. Espanya

La possibilitat de no encaixar en el teu primer dia d’escola com a l’xiquet nou és un dels majors pors d’Oliver, el nostre protagonista.

Fills de la Voluntat

2023. Espanya

Manu, un xic jove, es troba descontent amb el món. En intentar buscar solucions, s’endinsa en un grup radical d’extrema dreta. A primeres li encanta, fa amics els quals li tracten bé i troba respostes. No obstant això, en veure la cara d’aquest món fosc, cruel i ple de violència i odi, s’adona que ha de fugir d’allà com siga.

Niuada

2023. Espanya

Genís acompanya a Martí, el seu germà gran, a passar la vesprada amb els seus amics, un grup d’adolescents d’un xicotet poble d’interior. Després de ser les víctimes d’una gamberrada, el grup de Martí ix del poble, preparats per fer de les seues a una masia pròxima.

 
 
 
 
 

No m'oblidis

2023. Espanya

Ens trasllada a Camposolillo, al costat d’Antonio, un home solitari. Viu una vida senzilla, aparentment lliure de preocupacions, que es veu disposada al buit quan li informen que ha de deixar la seua llar.

 
 
 
 
 

Rayito de luz

2024. Espanya

Laura té 24 anys i viu en un estat constant d’ansietat, en el qual sent que la rutina i el temps se la mengen. Un dia al parc coneix a la xicoteta Yanay, a qui inicialment intentarà evitar però que poc a poc li farà veure les coses d’una altra manera, amb petites accions que li donaran el respir que tant necessitava.

TINC ALGUNA COSA PER DIR-TE

2023. Espanya

Joan acaba de descobrir que pateix demència i està intentant reflexionar sobre la millor manera de comunicar-ho al seu fill. No obstant això, cap opció sembla convèncer-lo. Reorganitza els seus pensaments i idees diverses vegades, frustrat, ja que no aconsegueix trobar la forma d’expressar-ho tal com desitja.