Curtmetratges seleccionats en la Secció Iberoamericana 2023

A continuació podeu consultar la Secció Iberoamericana de *Skyline Benidorm Film Festival 2023.

Cadê Heleny?

2022. Brasil, Espanya

Heleny Guariba, filòsofa, professora i directora de teatre va desaparéixer en 1971 sota la dictadura militar brasilera. Les memòries brodades i animades dels qui la van conéixer revelen el que les paraules no van poder comptar.

El aniversario

2022. Brasil, Cuba

Clara, una dona en els seus seixanta, empra tot el seu dia a buscar un *cake especial per a l’aniversari del seu net. A tot el que pregunta, o es troba, li comenta els preparatius de la festa. Quan torna a casa amb el *cake, descobrim que ningú viu amb ella i que la cerca només ha sigut un pretext per a no sentir l’absència.

Estrellas del desierto

2022. Chile

Enmig del desert de *Atacama, *Antay (12) veu el seu poble desaparéixer enfront de la sequera. Al costat dels seus amics i el seu xicotet equip de futbol, intentaran aferrar-se als últims raigs de sol, els fragments de la seua infància i els llaços dels qui encara resisteixen.

Los pies fríos

2022. Espanya

Érase una vegada un pare i una xiqueta que vivien junts i feliços. Podria ser una història de conte, però no ho és: la xiqueta morirà i el seu pare farà el que siga necessari per a no perdre l’única cosa que dona sentit a la seua vida. Fins i tot matar a algú.

Todos los inscritos de Ness

2022. Brasil

Ness (10) és un xic feliç que produeix per al seu canal d’Internet amb només 4 subscriptors. No obstant això, tot comença a canviar quan el seu millor amic, en poc temps, comença a tindre més seguidors. *Ness es troba en dubte sobre si mateix i es llança a la cerca de l’acceptació.

Original Copy

2022. Espanya

Valeria *Vílchez, una jove i talentosa pianista peruana, li ofereixen el treball dels seus somnis amb una orquestra de renom a Madrid. Només una cosa s’interposa en el seu camí: el procés Kafkià d’obtindre el seu permís de residència. Encara que la seua petició és legítima, es veu obligada a passar situacions paradoxals per a aconseguir-la