Secció Iberoamericana

Curtmetratges seleccionats en la Secció Iberoamericana 2024

A continuació podeu consultar la Secció Iberoamericana de Skyline Benidorm Film Festival 2024.

Abans que te'n vages

2022. Chile

Daniel i el seu millor amic Franco van de campament a la Patagònia, però quan deixen caure la seua motxilla i carpa per un barranc es veuen obligats a buscar refugi. Els amics aconsegueixen irrompre en una cabana desocupada mentre celebren els seus últims dies abans que l’inici de la universitat els separe. Daniel encara no li confessa a Franco els seus sentiments per ell, i a l’endemà es desperta sol, busca a Franco i el troba enmig del camp amb el peu torçat i la motxilla que havien donat per perduda.

Cuart d'hora

2023. Chile

Alex (25), un jove haitià resident a Xile, té un accident automobilístic mentre està en la seua jornada laboral repartint diaris. Amb una identitat falsa i la impossibilitat de parlar espanyol, ha d’enfrontar-se al rescat de bombers, per després pujar-se a una ambulància on la seua única solució és presentada per Daniela (50), una vianant que parla francès.

Ell, darrere de l'arma

2023. Mexico

Durant el caos distòpic de protestes contra l’abús policial, Marcos, un exgrafiter que es va convertir en guardia de seguretat per recolzar la seua família, decideix faltar al treball per a vore als seus vells amics, enyorant els seus dies de joventut. Mentre tant, el seu germà Samuel, un estudiant universitari que forma part de les protestes, ignora les advertències de Marcos sobre el perill i surt a lluitar.

Clavat en Dos

2023. Mexico

En un descuit innocent durant un dia de camp, Emiliano colpeja amb un pal de golf a Diego, el nou de la seua mare, provocant-li la pèrdua del seu ull dret com a resultat de l’accident.

Matryoshka

2023. Cuba

En un context distòpic, una dona reviu un esdeveniment dolorós vegada rere vegada, intentant resoldre’l.

Matryoshka

2023. Cuba

Una mujer, en un contexto distópico, revive un evento doloroso una y
otra vez, intentando resolverlo.