Secció Social

Curtmetratges seleccionats en la Secció Social

A continuació podeu consultar la Secció Social de Skyline Benidorm Film Festival 2022.

CANÍBALS

2020. ESPANYA

Han arribat fins ací i ara hauran d’enfrontar-se a l’última prova.

DE MENOS

2021. ESPANYA

Marta ha sigut ascendida a un lloc de gran responsabilitat en el seu treball, però prompte nota que alguna cosa no va bé amb la seua parella.

JULIA

2020. ESPANYA

La vida es resumeix en imatges i Julia és una dona que, en mirar-se a l’espill, recorda el dur camí que ha hagut de recórrer.

LA SENDA

2021. ESPANYA

Rita és una xicoteta influencer amb molt mala idea, s’endinsa en el bosc amb el telèfon mòbil de la seua mare i  la perd de vista i mentre NESA cerca a RITA per un laberint de senderes en el bosc, també es perd ella mateixa. Els alarits d’un gran animal retrunyeixen per tot el bosc.

MIEDO

2020. ESPANYA

Aina, de 34 anys, és una dona vídua amb un fill problemàtic. Després de la mort del seu marit per un accident de trànsit, al temps, intenta refer la seua vida amb una altra persona, però el seu fill, al no comprendre la situació, li complicarà els dies portant-la a límits, que al costat de problemes econòmics i un treball que la va consumint, li faran plantejar-se la següent pregunta: Ballar la vida o morir caminant?

SURVIVERS

2021. ESPANYA

La teoria de la selecció natural diu que només aquells que s’adapten poden sobreviure. I si els humans ens hem tornat estúpids?.

ZAMA

2022. ESPANYA

Oliver troba una fotografia enterrada a la platja. Darrere d’aqueixa foto es troba la història d’éssers humans que sacrifiquen les seues vides cada dia perseguint un somni. Un d’ells és Zama.