Secció Europea

Curtmetratges seleccionats en la Secció Europea 2023

A continuació podeu consultar la Secció Oficial Europea de Skyline Benidorm Film Festival 2023.

Agathe

2022. França

Agathe i Antoine, futurs pares, passegen per un cementeri a la recerca d’un nom per a la seua filla. Discuteixen afectuosament, però l’atmosfera es tiba quan les angoixes de Agathe sorgeixen. Una vegada sola, ella coneixerà a personatges molt curiosos que li permetran domesticar les seues pors.

Tik tok star

2022. Itàlia

Sandra i Jessy han perdut la seua llar, per a Sandra no és fàcil portar avant la família amb la seua parella a la presó.

Aforoz

2022. Turquia, l'Iraq

ZIKO, un jove somnàmbul, és exiliat del seu poble per un “pecat greu” que va cometre mentre dormia. Aquesta decisió també s’anuncia a tots els pobles dels voltants perquè ningú puga albergar-ho i alimentar-ho. En un dia fred d’hivern, mig nu i famolenc, *Ziko ha de creuar diversos pobles per a arribar a la ciutat. El mateix dia, un caçador sordmut, inconscient de tot això, també ha de creuar els mateixos llogarets.

Tonser

2022. Dinamarca

Tres amics aquestán passant l’estona en el port esportiu amb l’adrenalina disparada *después de robar begudes *energé*ticas del supermercat. Quan veuen a un home autista per la zona, Agnes, la *lí*der del grup, decideix jugar amb la seua innocència.

Scale

2022. França, el Regne Unit, Bèlgica i *Rep. Txeca

Conduint per l’autopista, Will perd el seu sentit de les distàncies. A mesura que la seua addicció a les drogues s’aprofundeix, lluita per desfer la seqüència d’esdeveniments que van portar a la seua situació, abans que es perda per sempre.

Fairplay

2022. Suïssa, França

Un adolescent a la recerca de reconeixement, un treballador disposat a fer qualsevol cosa per a guanyar el premi gros, un executiu sènior al final de la seua carrera que vol provar-se a si mateix que encara està viu. Tres personatges que estan perdent velocitat en la carrera de la competència..