Secció Joves Realitzadors

Curtmetratges seleccionats en la Secció Joves Realitzadors 2023

A continuació podeu consultar la Secció Joves Realitzadors de *Skyline Benidorm Film Festival 2023.

858

2022. ESPANYA

Tot el que els *palmeros i palmeres *habí*an viscut durant els 85 vaig donaŕas i 8 hores que duŕ aquesta *erupción.

Asko Falta Da?

2022. ESPANYA

Una xica passarà el cap de setmana amb un grup de *jó*venes. De la nit a la *mañ*ana, tot canviará.

DULCE NAVIDAD

2022. ESPANYA

Max, és un xiquet de 12 anys tartamut i tímid que decideix aprofitar l’ocasió per a cantar una nadala davant de tota la seua família en el sopar nadalenc, per a guanyar-se l’afecte del seu pare. Però ell no li ho posarà gens fàcil.

Miña Nena

2022. ESPANYA

Galícia, primavera de 1968. *Iria torna de l’escola, recollint xicotets tresors pel camí. La seua àvia l’espera a casa amb dos desconeguts. Són els seus pares, que han tornat de l’emigració.

Perdón

2022. ESPANYA

Els malsons de CHICO tornen a aparéixer després de temps, cada nit es repeteix el mateix somni: l’en una banyera, en completa soledat mentre es va dessagnant. No obstant això, hui ha acabat diferent…

Una lluita interna davant les inseguretats de la pell, l’amor i les pors.

Postureo

2022. ESPANYA

Joy és una xica amb seriosos problemes d’autoestima, viu turmentada per la realitat que percep dels seus amics a través de les xarxes socials, fins al punt de veure el suïcidi com a única eixida.

SI ME QUEREI, IRSE

2023. ESPANYA

Juana prepara una paella com cada diumenge envoltada de la seua família. La notícia de la jubilación del seu marit Pepe converteix una celebración dt.́s en una pesada càrrega.

Vivir dos veces

2022. ESPANYA

Hi ha hérosegues anuś*nimos i exemples de *superación a tot arreu, només fa falta descobrir-los. Viure dues vegades és un curtmetratge documental que narra la història de Miguel Á*ngel *Ferná*ndez, qui va haver d’aprendre a viure la seua segona vida després d’un *fatí*dico accident.