Presentem al jurat de la Secció Oficial de Skyline Benidorm Film Festival

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

Del 13 al 20 d’abril, prepara’t per a una experiència cinematogràfica única a Benidorm amb un jurat de luxe ✨ :

🌟 Inés de León: Una directora versàtil que ha captivat al públic amb les seues pel·lícules “¿Qué te juegas?” (2019) i “A todo tren 2” (2022), on també deslumbra en pantalla. La seua creativitat ha deixat empremta en campanyes i fashion films per a marques icòniques com Gaultier, Chanel i Gucci. Les seues històries fusionen el cinema amb la moda de manera única!

🌟 Enrique López Lavigne: Un productor llegendari amb més de seixanta títols a les seues esquenes, incloent-hi èxits com “Lo imposible”, “Un monstruo viene a verme” i les aclamades sèries “Vergüenza” i “Veneno”. La seua visió ha impulsat la indústria espanyola a nivells internacionals, i ara ens dellectarà amb el seu criteri en la nostra competició oficial.

🌟 Paula Prendes: Una figura destacada en la televisió i el cinema espanyol, amb una carrera plena d’èxits tant com a presentadora en programes de renom com en l’àmbit actoral, on ha brillat en sèries com “Gran Hotel” i “Àguila Roja”. La seua versatilitat i carisma són inigualables, i estem emocionats de tenir-la com a part del nostre jurat. No et perdes l’oportunitat de viure el cinema al màxim amb Skyline Benidorm Film Festival!

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres