Curtmetratges seleccionats en la Secció Europea 2024

A continuació podeu consultar la Secció Oficial Europea de Skyline Benidorm Film Festival 2024.

Duplicata

2023. França

Alban, un home comú d’al voltant de trenta anys, comença el seu nou treball en una empresa. Descobreix que la sala de còpies és un lloc màgic: tots els objectes que cauen a terra es duplicen. El que ell no sap és que res es perd, res es crea… tot es transforma!

Fortissimo

2023. França

Guy, un pianista apassionat per la seua música, veu la seua vida cap per avall quan l’església on oficia acull a una misteriosa xiqueta. Una autèntica virtuosa del piano, la nena prodigi aviat es robarà l’espectacle. Aleshores comença un duel d’egos.

hardly working

2022. Austria

Una exploració etnogràfica de les realitats laborals i de vida dels personatges no jugadors, els extres digitals en els videojocs. Els seus cicles de treball, patrons d’activitat, així com els errors i malfuncions, pinten una viva analogia per al treball sota el capitalisme.

Six Anys Tres Mesos I Dotze Dies

2023. Suïssa

En una elegante vila, Pau i Anna porten a terme una entrevista amb Mirella, qui està sol·licitant un lloc domèstic. Durant la conversa, Mirella revela una connexió sorprenent amb Pau, la qual cosa porta a una profunda reflexió sobre el seu passat i el tema de la integració.

Stück für Stück

2023. Austria

Mentre dos amics adolescents passegen pel barri, simplement volen passar el temps junts, però poc a poc es revelen noves perspectives.

Villain

2023. Regne Unit

En el camp de la Britània de l’Edat del Ferro, l’adolescent Georgia pren la poca sàvia decisió de buscar venjança contra el drac que va incendiar la seua llar i va matar la seua mare; no obstant això, la seua missió es veu aturada quan descobreix inesperadament un xiquet escatimatge en la cova de la bèstia.