Secció Oficial Curtmetratges

Curtmetratges seleccionats en la Secció Oficial Nacional

A continuació podeu consultar la Secció Oficial Nacional de Skyline Benidorm Film Festival 2021.

(A)NORMAL

2021. Espanya

Leo, Juan, Lucio i David coincideixen entre les taquilles del vestuari del seu gimnàs, allí comença una conversa que demostra que la proximitat física entre ells és inversament proporcional a la manera d’entendre la vida. 

A LA CARA

2020. Espanya

A Lina no li importa que la insulten. Però si ho fan, que siga a la cara. 

còmplices

2020. Espanya

A través dels ulls d’Ana, una jove adolescent, podrem veure com l’assetjament continuat pot anar anul·lant i destruint la personalitat de qualsevol menor.

CRIS SUPERSTAR

2020. Espanya

Patatoni, entra en un SteakHouse i de sobte ofereix un contracte milionari a Cris, una cambrera, per a ser una nova estrela de la televisió, però amb una condició: si accepta, ha d’abandonar tot en aqueix moment i pujar-se al cotxe amb Patatoni.

DANA

2020. Espanya

Després de ser assaltada una nit, Diana decideix que alguna cosa ha de canviar.

L'AMOR AMENAÇAT

2020. Espanya

L’amor amenaçat és un curtmetratge sobre l’amistat, sobre l’amor i sobre la calor.

ELS QUE CALLEN

2020. Espanya

Una advocada amb una vida personal complicada rep l’encàrrec de defensar a un dels acusats per l’anomenat “crim del caixer”, on tres joves van cremar una dona sense-sostre. 

FERROTIPOS

2020. Espanya

Una model es farà unes fotos artístiques amb un fotògraf reconegut. Ell proposa fer les fotos amb el tors nu per a transmetre aqueixa inseguretat que provoca la nuesa. Vol parlar del vulnerables que se senten les dones en aquesta societat.

GUARDA

2020. Espanya

Ningú pot protegir-te de tu mateix.

LA BANYERA

2021. Espanya

Ramon Riera s’està prenent un merescut bany quan de sobte sona el seu mòbil. A l’altre costat de la línia es troba Clara, una xica que li intenta vendre una assegurança de vida insistentment.

LA SENYORA DE LA CASA

2021. Espanya

Després de la marxa dels seus xicotets al col·legi, Lucía rep una terrible notícia: un desconegut li comunica que té retinguda a una de les seues filles i que ha de pagar per la seua vida. Durant uns eterns minuts Lucía, viurà un autèntic horror.

NORD

2020. Espanya-Madagascar

Seheno té 10 anys i admira a la seua professora. En el seu xicotet llogaret rural del centre de Madagascar el que més li agrada és anar a escola, però les males collites provoquen que el seu pare l’obligue a emprendre un viatge cap a la Gran ciutat a la recerca d’oportunitats.

RENAIXEM

2020. Espanya

Renaixem és un documental sobre el coratge de les persones que produeixen i distribueixen aliments frescos als habitants de les ciutats. Però també una reflexió sobre la resiliència d’un sistema agrícola mil·lenari que s’ha demostrat molt eficient durant la crisi: l’horta de València.

ROBERTO

2020. Espanya

15 anys han passat i Roberto segueix enamorat de la seua veïna, encara que ella prefereix amagar-se avergonyida del seu cos.
Amb el seu art i una vella corda de tendir com a única forma de comunicació, Roberto té un pla per a aconseguir que la seua estimada s’enfronte als seus monstres.

RUTINA

2020. Espanya

En un món fosc, devastat per les mentides i dominat per la por, continuem amb les nostres rutines autodestructives cap a l’extinció.

SALVATGE

2021. Espanya

La vida d’una dona i la seua família que lluiten per conservar a les *Betizú, l’última raça de vaques salvatge.

STANBROOK

2020. Espanya

Espanya, març de 1939. La guerra agonitza. En el port d’Alacant s’amunteguen milers de persones esperant l’arribada de vaixells que els conduïsquen a l’exili. Amarrat, el vaixell de càrrega Stanbrook és testimoni de la desesperació.

VALS & RUMBA

2020. Espanya

Rumba és el xicotet robot aspirador d’un museu que mai està sol. Li acompanyen tots els éssers que viuen en les obres d’art que li envolten. I entre elles, hi ha una estàtua molt especial, una ballarina que somia dia rere dia a poder ser una de les protagonistes del quadre al qual mira.

YALLA

2020. Espanya

Mufid, un xic de 14 anys juga al futbol amb els seus amics. Falla un tir i fa desaparéixer la pilota després d’un pujol. No vol anar a buscar-la, però sap que ho farà.

JO

2020. Espanya

Per al nostre protagonista tots els dies s’assemblen una mica. O, més aviat, s’assemblen massa: les mateixes rutines es repeteixen una vegada i una altra amb atroç monotonia. No obstant això, una cosa tan senzilla com un cartell que diu “Parc” ho canviarà tot.

SINTRA III

2020. Espanya

Oscar viu traumatitzat amb el record de l’accident mortal de Elena, la seua núvia. durant un viatge de treball se li punxa una roda i, en traure la de recanvi, descobreix una vella caixa plena de cintes.

ELS HONORS

2020. Espanya

Sara, una terrorista que porta 20 anys en la presó per un assassinat d’un funcionari de presons, ha sol·licitat reunir-se amb el fill de la víctima. Així que Andoni, que ha de decidir si li concedeix o no aqueixa entrevista, decideix entrevistar-se amb ella per a comprovar la rectitud de les seues intencions.

INTERMEDI

2020. Espanya

100 metres de terra de ningú, 25 homes avorrits, 2 trinxeres en guerra i 1 sola pilota de futbol.

LOVF

2020. Espanya

Sara s’ha enamorat d’Iván, un home que és invisible per a Sara. Iván no la correspon. Sara s’obsessiona amb ell en lloc d’ocupar-se d’ella mateixa.

AQUEST ESTIU I LA RESTA

2021. Espanya

Després de diversos mesos de verborrea de Patro, Flora s’ha deixat convéncer i per fi están ahí: a Benidorm.