Secció Europea

Curtmetratges seleccionats en la Secció Oficial Europea

A continuació podeu consultar la Secció Oficial Europea de Skyline Benidorm Film Festival 2021.

BETWEEN A ROCK AND A HARD PLACE

2019. Dinamarca

La relació de tota una vida d’una dona amb la seua filla discapacitada canvia per sempre quan rep una carta no desitjada.

BONOBO

2019. Suïssa

Quan s’avaria l’ascensor del seu edifici de protecció oficial, els destins de Félix, un jubilat discapacitat; Ana, una mare soltera enmig d’una mudança i Seydou, un jove apassionat per la dansa s’entrellacen cap a un final explosiu on es posaran a prova els seus límits.

DOLAPO IS FINE

2020. Regne Unit

Quan està a punt de deixar el seu internat britànic per a endinsar-se en el món laboral, una jove negra s’enfronta a la pressió d’haver de canviar el seu nom i el seu pentinat natural.

FALEMINDERIT

2020. Luxemburg

En 1921, un cartògraf luxemburgués visita Albània per a preparar mapes per al país recentment independitzat. Arriba a informar la caòtica Conferència d’Ambaixadors de París. Una observació que va fer canviarà el resultat de la reunió diplomàtica.

PA-LANTE

2020. República Txeca

Šimon, desesperat per la ruptura, descobreix després d’alguns mesos que la seua ex-xicota ha començat una relació amb una transsexual. No pot amb això i, mentre espera el metre, se li ocorre una manera de superar-lo.

THE INTIMATE TOUCH

2020. Suècia

En un restaurant al costat de la mar, un refugiat devot islamista es troba amb una reportera profundament feminista per a sopar. Oficialment, és una font i això és un negoci. Però el que realment està en les seues ments és la intensa atracció que van sentir la setmana passada quan es van conéixer, malgrat un enfrontament per la seua negativa religiosa a estrényer la seua mà.