Obert el Període d’Inscripció per al Concurs de Shortpitch en el Skyline Benidorm Film Festival 2024

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

Benidorm, 22 de gener de 2024.-

 

Des de hui fins al 29 de febrer de 2024, el Skyline Benidorm Film Festival obri el període d’inscripció per al seu concurs de Shortpitch de curtmetratges, una oportunitat única per a directors i productores de l’àmbit nacional amb projectes en fase de desenvolupament o preproducció.

 

Què és el concurs de Shortpitch?

Shortpitch és una destacada activitat dedicada a la indústria audiovisual del curtmetratge. Aquest concurs busca projectes en fase de desenvolupament o preproducció, incloent aquells que hagen rebut ajudes públiques i/o privades prèvies. Dels projectes presentats, se seleccionaran un màxim de 12 treballs, els quals seran exposats davant un jurat durant la 8ª edició del Skyline Benidorm Film Festival, programada del 13 al 20 d’abril de 2023.

Requisits per a Participar

Per a participar en el concurs de Shortpitch de curtmetratges en el Skyline Benidorm Film Festival 2024, és un requisit indispensable que almenys el 50% del rodatge es realitze a Benidorm. A més, la producció del curtmetratge ha d’estar finalitzada abans de la següent edició del festival, programada per a març de 2025. El projecte guanyador tindrà la responsabilitat d’estrenar el seu curtmetratge durant la 9ª edició del festival en 2025. Es valora la diversitat de gèneres, ja que s’accepten projectes tant de ficció com documental, i la temàtica és completament lliure.

Període d’Inscripció

El període d’inscripció per a aquest concurs s’obre el 22 de gener, marcant l’inici de l’oportunitat per a presentar projectes. No obstant això, els participants han de tenir en compte que la data límit per a inscriure’s és el 29 de febrer de 2024, per la qual cosa és crucial completar el procés dins d’aquest període.

Procés de Selecció

Pel que fa al procés de selecció, el comitè encarregat del festival realitzarà la tasca de triar un màxim de 12 projectes que participaran en el pitch final. Durant aquest procés, els responsables dels projectes presentaran les seues propostes davant el jurat, el qual està compost per professionals del sector seleccionats amb cura per la direcció del festival. Aquest jurat serà l’encarregat d’atorgar el premi al millor pitch sobre projecte, i la seua decisió serà inapel·lable.

Premi

El premi al millor pitch sobre projecte està valorat en aproximadament 13.300 €. Empreses de lloguer i serveis de la Comunitat Valenciana posaran a disposició del guanyador els seus equips, treball i serveis.

Esperem amb entusiasme descobrir les joies del curtmetratge que sorgiran en el marc del Skyline Benidorm Film Festival.

Per a més informació i actualitzacions sobre el festival, visita el lloc web del festival: https://skylinefest.es

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres