Skyline Benidorm Film Festival presenta en FITUR les Jornades de “Cine per a Tots”

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

Skyline Benidorm Film Festival, el festival de curtmetratges que ha aconseguit ràpidament l’estatus de qualificador pels premis Goya, es complau en presentar les seves últimes novetats en el marc de la Fira Internacional de Turisme (Fitur) 2024. Des dels seus inicis, Skyline ha destacat pel seu compromís amb la qualitat cinematogràfica i la inclusió.

Jornades “Cine per a Tots” – Una Aposta per la Inclusivitat

Enguany, Skyline Benidorm Film Festival fa un pas més cap al turisme cultural adaptat amb el llançament de les “Jornades Cine per a Tots”. Aquestes jornades tenen com a objectiu fomentar la participació de diversos públics, centrant-se especialment en la inclusió d’audiències amb discapacitat, marcant així un hito en el nostre compromís amb l’accessibilitat. Creiem fermament en la importància d’entendre i satisfer les necessitats de les persones amb discapacitat, i volem sensibilitzar la societat sobre el valor de fer que totes les activitats siguin accessibles per a tothom. En col·laboració amb la ONCE, llancem les Jornades “Cine per a Tots”, dirigides específicament a persones amb discapacitat visual.

Presentació en FITUR

La presentació oficial d’aquestes innovadores jornades tindrà lloc demà, 24 de gener, a l’Estand de la Comunitat Valenciana a FITUR a les 13:30h. La directora del festival, Beatriz Hernández, estarà present per compartir més detalls i respondre a les preguntes dels mitjans.

Trajectòria del Festival

Skyline Benidorm Film Festival, creat fa vuit anys, ha desafiado les expectatives des del seu naixement. En tan poc temps, s’ha erigit com un referent en el món del cinema, destacant per la seva capacitat per descobrir i destacar talents emergents i propostes cinematogràfiques innovadores.

Skyline Benidorm Film Festival convida tots els mitjans de comunicació a unir-se a nosaltres en aquesta emocionant presentació i a conèixer de prop com estem marcant la diferència en el món del cinema.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres