Skyline Benidorm Film Festival presenta el cartell de la seua vuitena edició

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

L’organització del Skyline Benidorm Film Festival té el plaer de presentar el cartell oficial de la seua vuitena edició, que se celebrarà del 13 al 20 d’abril de 2024 en la ciutat de Benidorm. Enguany, el festival es enorgulleix de revelar un disseny excepcionalment atractiu, obra de l’il·lustrador Adrià Ferrer Marquès, conegut com “El Marquès”.

El cartell d’aquesta edició s’enfonsa en l’essència del cinema clàssic, específicament el gènere noir, a través d’una amalgama d’escenaris, gèneres i moments emblemàtics que evocan la rica memòria cinematogràfica universal. En aquesta ocasió es ret homenatge als cartells cinematogràfics de mitjan segle passat, destacant els tons vermell i negre com a protagonistes en aquest tribut confessat al cinema clàssic.

L’autor, conegut com El Marquès, comparteix la seua inspiració pel cartell del 2024 del Skyline Benidorm Film Festival: “Sent un gran fan de la cartelleria clàssica, m’he inspirat en els pòsters de mitjan segle passat, sobretot del cinema noir. Volia representar diverses escenes i fer guinyols a diferents gèneres cinematogràfics, destacant també la figura poc comuna de la dona cineasta com a centre del cartell”.

El disseny incorpora elements que van des de la figura del galant i les sobreactuacions del cinema mut fins a les pel·lícules de terror clàssiques, el cinema quinqui i de delinqüència juvenil, i el thriller dels anys 50. Destaca la presència de figures arquitectòniques que fan referència al skyline de Benidorm i al casc antic de la ciutat. A més, la figura central del cartell és la imatge d’una dona cineasta, una declaració audaç que busca reivindicar i destacar la contribució de les dones al món del cinema.

Skyline Benidorm Film Festival, que se celebrarà en diversos llocs de Benidorm, oferirà una variada programació que inclourà projeccions de la secció oficial, activitats per a la indústria cinematogràfica, tallers per a joves i màster classes.

El Festival també anuncia una presència destacada a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), on es presentaran algunes novetats importants d’aquesta edició.

La ciutat de Benidorm es prepara per vestir-se de cinema del 13 al 20 d’abril de 2024, en una celebració que promet ser una experiència única per a tots els aficionats al setè art.

Sobre Skyline Benidorm Film Festival: Skyline Benidorm Film Festival se celebrarà a Benidorm del 13 al 20 d’abril de 2024, amb projeccions en diversos llocs de la ciutat. La programació també estarà disponible a través de la plataforma VOD Filmin per a aquells que no puguen assistir en persona.

Sobre Adrià Ferrer Marquès (El Marquès): Adrià Ferrer Marquès, conegut com El Marquès, és un destacat il·lustrador nascut a Girona i resident a Barcelona. Amb una sòlida trajectòria en el disseny per a la música, El Marquès fusiona el cartellisme mid-century amb l’estètica de tècniques d’estampació, creant un estil únic que ha capturat l’atenció de clients grans i petits arreu del món.

Skyline Benidorm Film Festival promet una edició memorable, fusionant el clàssic amb el contemporani, i celebrant l’art cinematogràfic en totes les seues formes.

Per a més informació i actualitzacions sobre el festival, visita el lloc web del festival: https://skylinefest.es.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres