SKYLINE BENIDORM FILM FESTIVAL CONVOCA EL SEU CONCURS DE GUIÓ

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

El termini per a presentar els treballs romandrà obert fins al 22 de febrer de 2022.

El concurs està obert a tot guió de curtmetratge, ficció, animació o de caràcter documental, escrit en castellà o valencià.

La temàtica dels guions serà lliure, originals o adaptacions literàries, de 20 pàgines com a màxim (comptant portada) i que no hagen sigut rodats abans de la finalització del Skyline Benidorm Film Festival 2022.

D’entre tots els inscrits es realitzarà una selecció de deu guions finalistes, que el jurat valorarà durant el festival, que se celebra del 2 al 9 d’abril de 2022.

El premi al millor guió s’ha duplicat en aquesta edició i serà de 1.000 euros i un trofeu.  Els trofeus i guardons s’entregaran en la gala final del Skyline Benidorm Film Festival.

Es poden consultar les bases en la web del festival, en les seues xarxes socials i punxant ací.

Així mateix, pròximament s’obrirà el termini d’inscripció per a la participació en la 3a Edició del Shortpitch, dirigit a directors o productores d’àmbit nacional amb un projecte en fase de desenvolupament o pre-producció.

A més, ja poden consultar-se les bases de la convocatòria per a participar en les seccions Oficial, Europea, d’Estudiants i Iberoamericana de la 6a Edició del festival, el termini del qual es tanca el 31 de gener.

Més informació:

www.skylinefest.es/
www.facebook.com/skylinefilmfestival/
bit.ly/Skyline_youtube
www.instagram.com/skylinefilmfestival
twitter.com/skylinefilmfest

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres