EL DIA MÉS CURT A BENIDORM

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

El Skyline Benidorm Film Festival se suma a la festa del curtmetratge dimarts que ve 21 de desembre. Accés gratuït.

Skyline Benidorm Film Festival celebra en Rockstar Benidorm El dia més curt [ED+C], el dimarts 21 de desembre, a partir de les 19.00h, on es projectarà una selecció dels curtmetratges que van conformar la secció oficial nacional de la passada edició d’aquest festival. L’accés serà gratuït fins a completar l’aforament i s’aplicaran les mesures sanitàries marcades per les autoritats respecte a distàncies de seguretat, mesures sanitàries i control de passaport COVID.

El 21 de desembre s’ha establit com el Dia Internacional del Curtmetratge, triat per ser el dia més curt de l’any, amb l’objectiu de donar una visibilitat tan necessària per al seu desenvolupament i supervivència, però també per a reivindicar el seu valor patrimonial, artístic, sociològic, industrial i econòmic.
[ED+C] és un esdeveniment anual que ja se celebra amb èxit en altres països europeus el 21 de desembre, dia del solstici d’hivern. L’objectiu principal és donar a conéixer el curtmetratge al públic majoritari a través de projeccions de cinema gratuïtes als carrers i en tota mena d’espais: places, col·legis, museus, hospitals, comerços, bars, etc.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres