SKYLINE BENIDORM FILM FESTIVAL OBRI INSCRIPCIONS PER A LA SEUA 6a EDICIÓ QUE SE CELEBRARÀ A L’ABRIL DE 2022

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

La inscripció de curtmetratges estarà oberta del dilluns 13 de desembre de 2021 fins al 31 de gener de 2022.

Skyline Benidorm Film Festival obri la inscripció per als curtmetratges interessats a participar en la seua 6 edició, que se celebrarà del 2 al 9 d’abril de 2022.

La competició de la 6a edició està oberta de nou a curtmetratges produïts a Espanya i a Europa, així com la secció Jovens Creadors, on es fomenta l’interés dels futurs cineastes. Enguany el Festival incorpora com a novetat la secció Internacional Iberoamericana, ampliant així l’oferta de la programació.

Les bases completes de participació poden consultar-se en la web del Festival i la inscripció haurà de fer-se a través de les plataformes Festhome, Movibeta i Filmfreeway.
En aquesta nova edició, una de les prioritats de la seua directora, Beatriz Hernández, serà la de continuar portant al públic i als cineastes a les sales, respectant tota la normativa sanitària, i intentar recuperar la normalitat, en la mesura de siga possible.

El festival, a més, congregarà una gran quantitat d’activitats paral·leles, com a concurs de guió, short pitch, tallers, exposicions, xarrades, etc…

El Skyline Benidorm Film Festival creix edició rere edició, i un any més, a més dels premis econòmics, manté el pagament per selecció per a tots els curts finalistes en la secció oficial nacional.

 

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres