Ací tenim els increïbles membres del jurat del concurs de guió!

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

✨Presentem els increïbles jurats del concurs de guió:

✍️ Paula Sánchez Álvarez: Guionista de ficció, amb experiència en sèries com Yrreal (Playz) i programes com Llámalo X. Ha treballat en publicitat i desenvolupament de ficció en Mediacrest. Va debutar com a directora en el curtmetratge Co-Haunting, guanyador de diversos premis.

✨Santi i Pablo: Graduats del Màster de Guió de Ficció de Cinema i Televisió. Santiago Cardelús ha desenvolupat sèries per a Mediapro Studios, escrit per a Servir y Proteger i Los Artistas. ✍️ Pablo Manchado és guionista a Plano a plano, amb crèdits en sèries com Cicatriz, Toy Boy i Servir y Proteger. Junts han escrit i dirigit tres curtmetratges premiats: Héroes, Malas Noticias i La Piscina.

✨Gabi Ochoa: Coguionista i director de la pel·lícula El amor no es lo que era. Creador i coguionista de la sèrie Sin Huellas per a Amazon Studios i Zeta Studios. Àmplia experiència en desenvolupament de sèries com Ronda Sud, Ultratumba, Historias del Palmar i Sin Cuartel. Ha treballat en projectes de llargmetratge com Las Guerras Correctas i Nena.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres