LA 8A EDICIÓ DEL SKYLINE BENIDORM FILM FESTIVAL SE CELEBRARÀ DEL 13 AL 20 D’ABRIL DE 2024

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

El prestigiós festival internacional de cinema de Benidorm torna en abril de 2024 i obri la convocatòria per a la presentació de curtmetratges a concurs.

Skyline Benidorm Film Festival anuncia les dates de la seua esperada vuitena edició, que se celebrarà del 13 al 20 d’abril de 2024 en la encisadora ciutat costanera de Benidorm. Aquest esdeveniment cinematogràfic, que ha guanyat renom internacional, promet oferir una experiència única per a amants del cinema i professionals de la indústria per igual.

Obert el període d’inscripció de curtmetratges

El festival obrirà, a partir de demà, el període d’inscripció per a curtmetratges de ficció, animació i documental, amb una duració màxima de 30 minuts. Per a ser considerades, les obres han de haver sigut produïdes després de l’1 d’octubre de 2022. Els cineastes interessats podran consultar les bases en la web del festival i enviar les seues creacions des del 4 d’octubre fins al 20 de desembre de 2023.

El Skyline Benidorm Film Festival s’enorgullix de ser un dels pocs festivals que ofereix un pagament per selecció, reconeixent i valorant la feina dels cineastes en la indústria del cinema. A més, dins de les categories a competició atorgarà diferents premis que aquest any ascendeixen fins als 10.000€ en metàl·lic i un altre premi per al millor projecte de curtmetratge “Shortpitch”, patrocinat per empreses de la Comunitat Valenciana i que està valorat en 15.000€.

Amb la seua rica trajectòria i el seu compromís amb l’excel·lència cinematogràfica, el Skyline Benidorm Film Festival es posiciona com un esdeveniment indispensable en el circuit nacional de festivals de cinema.

Quant al Skyline Benidorm Film Festival

El festival, que va començar la seua trajectòria en 2017, ha crescut de manera constant, convertint-se en una plataforma destacada per a cineastes emergents i consolidats.

En l’any 2022, el Skyline Benidorm Film Festival va ser reconegut per l’Acadèmia de Cinema com a festival qualificador per als premis Goya, reforçant la seua posició com un dels esdeveniments més rellevants en el panorama cinematogràfic espanyol.

Una de les característiques distintives del Skyline Benidorm Film Festival és el seu compromís amb els cineastes. No solament celebra el cinema, sinó també als qui ho fan possible, oferint un valuós reconeixement econòmic per la selecció d’obres, reconeixent i valorant la dura feina que implica la creació de cinema de qualitat en format curt.

Aquest esdeveniment s’ha consolidat com una cita ineludible en el circuit nacional de festivals de cinema.

La convocatòria per a curtmetratges està oficialment oberta, oferint als cineastes l’oportunitat de brillar i ser recompensats pel seu talent.

Benidorm es prepara per a una setmana de cinema, emoció i creativitat que no deixarà a ningú indiferent.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres