El 7è Skyline Benidorm Film Festival beneficiari d’una ajuda per part de la Diputació d’Alacant

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

Skyline Benidorm Film Festival, beneficiari d’una ajuda per part de la Diputació d’Alacant, destinada al desenvolupament d’activitats culturals.

El 7è Skyline Benidorm Film Festival, organitzat per l’Associació Skyline Festival, ha rebut la concessió d’una subvenció per part de la Diputació Provincial d’Alacant dins de la Convocatòria de Subvencions a Fundacions i a altres Entitats Sense Ànim de Lucre, Província d’Alacant per a la realització d’Activitats Culturals 2023.

Skyline Benidorm Film Festival va nàixer l’any 2017 amb l’objectiu de professionalitzar i posar en valor la importància de la indústria del cinema en format curt, a més d’exposar el treball de professionals de la indústria audiovisual a Espanya. Al llarg de la setmana del 25 de març a l’1 d’abril de 2023, en la qual es va celebrar el festival, es van desenvolupar diverses activitats relacionades amb el món del setè art.

D’una banda, tenen lloc les projeccions dels curtmetratges que competeixen a la Secció Oficial a concurs i, d’altra banda, s’organitzen propostes paral·leles sobre cinema: tallers, concerts, cicles temàtics, projecció de pel·lícules convidades, etc. A més, destaquen les gal·les d’inauguració i clausura del certamen, en les quals es lliuren premis honorífics a professionals del cinema.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres