SKYLINE BENIDORM FILM FESTIVAL ARRANCA AMB LA PRESENTACIÓ DE LA SEUA NOVA IMATGE

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

El disseny del cartell de la setena edició del Skyline Benidorm Film Festival, que se celebrarà del 25 de març a l’1 d’abril, atresora picades d’ullet a David Lynch i Dziga Vértov en la seua composició.

 

Un any més, des d’aquest festival de curtmetratges de la Marina Baixa, han volgut comptar amb una artista diferent, en aquest cas Bárbara Camacho, llicenciada en Belles arts, il·lustradora i dissenyadora gràfica, amb un estil molt personal.

 

Que trobarem en aquesta imatge

En paraules de la seua creadora en aquest cartell “Es busca la deïtat de la dona i fent una deriva per l’art pictòric ens trobem amb una simbologia en la qual es representa a la dona ressorgint d’una petxina. Trobem una dualitat entre la deïtat i la mar. La mar és present a la ciutat de Benidorm”.

Destaca la figura femenina, donant-li el protagonisme que mereix en la indústria del cinema.

També trobarem, navegant sobre un peix un vaixell de paper, que representa la fragilitat a la qual està sotmés el món del cinema.

L’artista, a través de la seua evocació del moviment, ens porta al constant canvi tant del cinema com de la ciutat de Benidorm, enllaçat al seu torn amb el seté art, ja que en el centre de la il·lustració trobem el visor de la càmera creada amb els gratacels.

 

Beatriz Hernández, directora de Skyline Benidorm Film Festival comenta que “Aquesta nova imatge del festival ha sigut acuradament dissenyada per a reflectir els aspectes més emblemàtics i significatius de la ciutat de Benidorm, el seu historial cinematogràfic i la impressionant vista de la costa i per descomptat del seu skyline, que dona nom al nostre festival. En incorporar aquests elements en la nova imatge, pretenem que el festival transmeta el seu sentit d’autenticitat i pertinença al seu lloc d’origen, així com un enfocament en la qualitat i el prestigi del cinema”.

Serà interessant veure com aquesta nova imatge impacta en la percepció i la participació en el festival i com ajuda a enfortir la identitat visual d’aquest.

Skyline Benidorm Film Festival se celebrarà a Benidorm del 25 de març a l’1 d’abril de 2023. A més, es podrà gaudir d’una selecció de la seua programació a través de la plataforma VOD Filmin per a qui no puga desplaçar-se a aquesta ciutat de la Marina Baixa en les dates del festival.

Dins del Skyline Benidorm Film Festival es podrà gaudir no sols de les projeccions de secció oficial sinó també d’altres activitats dirigides a la indústria, tallers, presentacions i masterclases, entre altres.

Es pot consultar tota la informació detallada en

https://skylinefest.es/

📕 www.facebook.com/skylinefilmfestival/
📺 https://www.youtube.com/@skylinefilmfestival
📸 www.instagram.com/skylinefilmfestival
🐦twitter.com/skylinefilmfest

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres