Coneix al jurat de Shortpitch en el Skyline Benidorm Film Festival!

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

✨ Begoña Ballester-Olmos: Realitzadora i traductora audiovisual amb més de 15 anys d’experiència. Fundadora de bbo, agència referent en traducció i subtitulació de pel·lícules com “Alcarràs” i “As Bestas”. Expert en oferir solucions completes per a la producció audiovisual espanyola.

✨ Claudia Ortega: Jove cineasta i guionista nascuda a Benidorm. Guanyadora del premi Skyline Film Festival 2023 amb el seu curtmetratge “Per què plora les xiques?”. Desenvolupa el seu primer llargmetratge com a guionista i directora, “Oh, carinyo”.

✨ Julio Blas: Director i fundador de Echar a Rodar, consultora de sostenibilitat en la indústria audiovisual. Amb més de 25 anys d’experiència en televisió i ràdio com a realitzador. Apassionat de la comunicació i la docència, imparteix classes a la Universitat Carlos III de Madrid i a OBS Business School.

✨ Samuel Alarcón: Cineasta, comunicador, guionista, productor i dissenyador sonor. Els seus treballs s’han estrenat en la Biennale de Venècia, el Museu Reina Sofía i el Festival de Cinema Europeu de Sevilla. Guanyador del Premi del Públic Documentamadrid 2009 i del Premi al millor so en Alcine 2020.

¡Un jurat d’excepció!

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres