Skyline Benidorm Film Festival, inclòs com a festival qualificador per als Premis Goya

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

Acabem juny amb molt bones notícies, la Junta Directiva de l’Acadèmia de Cinema espanyol ha publicat el llistat dels festivals qualificadors per als premis Goya, sumant la incorporació del Skyline Benidorm Film Festival.

Aquesta inclusió suposa que els curtmetratges guanyadors dins de la Secció Oficial Nacional de Ficció i Secció Oficial Nacional Documental, tindran accés directe a la inscripció en els Goya. En aquest cas qualificaran per a l’edició de 2023 dels premis de l’Acadèmia, els guardonats en la passada edició del Skyline com a Millor Curtmetratge Nacional Ficció: Impossible dir-te adeu, de Yolanda Centeno i el Premi Millor Curtmetratge Nacional Documental: Figurant, de Nacho Fernández.

A més, tots els curtmetratges seleccionats en Secció Oficial Nacional afegiran aquesta selecció a les quals requereix l’Acadèmia de Cinema i també tindran la possibilitat d’optar als Premis Goya.

Skyline Benidorm Film Festival és un festival dedicat exclusivament al món del curtmetratge, a més del pagament per selecció i els premis econòmics, aconsegueix, a través d’aquesta qualificació, obrir una altra porta als professionals del sector per a poder accedir als guardons de l’Acadèmia.

Segons paraules de Beatriz Hernández, directora de Skyline Benidorm Film Festival “Que l’Acadèmia de Cinema haja inclòs el nostre festival en aquest llistat suposa un gran reconeixement al treball que desenvolupem des de fa sis anys dedicat a potenciar i promocionar el curtmetratge”.

En la breu història d’aquest festival alacantí, amb base en la ciutat de Benidorm, han passat per ell cineastes i professionals de reconegut renom com Luís Parés, Mabel Lozano, Chema García Ibarra, Javier Pereira, Pilar García Elegido, Paula Usero, o Jaime Olías, entre altres.

Des de l’organització del festival ja s’està treballant en la setena edició, que obrirà convocatòria en els pròxims mesos perquè tot aquell que vulga participar en el Skyline tinga l’oportunitat d’enviar-nos els seus curtmetratges.

Skyline Benidorm Film Festival se suma així a un llistat vertebrat per 41 festivals nacionals, autèntics vivers de talent i bressols dels cineastes que en un futur seran els protagonistes del present del nostre cinema.

No volem deixar passar l’oportunitat per a agrair a tots els públics del festival el seu immens suport al llarg dels seus anys de recorregut, i també a la premsa i els mitjans de comunicació, autèntics còmplices en la visibilitat del festival i actors definitius en la consolidació d’aquesta aposta que naixia fa sis anys en la localitat de Benidorm, repleta de passió per la nostra indústria en general i l’univers del curtmetratge en particular.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres