SKYLINE BENIDORM FILM FESTIVAL ESTRENA WEB I PRESENTA LA IMATGE DE LA SEUA 5ª EDICIÓ

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

L’organització està immersa en la selecció dels 40 treballs que competiran en les seccions a concurs i que es projectaran del 25 de juny al 4 de juliol.

 

El Skyline Benidorm Film Festival ha estrenat hui la seua nova web i ha donat a conéixer la imatge de la seua 5a edició, en la qual s’ha aconseguit un rècord de participació amb un total de 455 curtmetratges inscrits. El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i la directora del certamen, Beatriz Hernández, han explicat que en la nova web https://skylinefest.es/ <<els usuaris podran trobar en castellà, valencià i anglés tota la informació relativa a aquesta cinquena edició que se celebra del 25 de juny al 4 de juliol de 2021>>.

Tots dos han indicat que <<el disseny de la web gira al voltant de la imatge d’aquesta 5a edició del festival que és obra de Rafa Morata. Com en anys anteriors i clara al·lusió al nom del festival, és present l’icònic ‘*skyline’ de Benidorm, al qual se suma la nostra illa, element i senyal d’identitat de la ciutat>>, han afegit.

Sobre el contingut de la web, existeix un apartat dedicat a la història del Skyline Benidorm Film Festival i informació sobre les bases i l’equip encarregat de l’organització. A més, s’ha creat un espai específic sobre la 5a edició on, en pròximes dates, es publicarà la relació de curtmetratges seleccionats en la Secció Oficial i l’Europea, la novetat d’aquest 2021. En aquest mateix apartat també s’informarà progressivament de les activitats complementàries del festival, el concurs de guió, el Shorpitch, la composició del jurat i les exposicions lligades al certamen. I a l’espera de tota la informació de la 5a edició, els usuaris poden consultar com van ser els anteriors lliuraments del Skyline.

El regidor de Cultura ha assenyalat que <<amb la presentació de la web i de la imatge i cartell de la 5a edició, el Skyline calfa motors per a aquest nou lliurament en la qual el certamen s’ha internacionalitzat i en el qual ha captat de manera massiva l’atenció dels creadors i de les distribuïdores, tal com demostra l’important volum de curtmetratges que s’han presentat>>.

La directora del certamen, per part seua, ha avançat que l’organització està ja <<immersa en la visualització dels 455 curtmetratges rebuts per a seleccionar els 40 treballs que competiran en les quatre seccions a concurs>>.

Seccions a concurs

 

Skyline Benidorm Film Festival atorga set premis en les diferents seccions: millor curtmetratge europeu, millor curtmetratge nacional de ficció, millor curtmetratge nacional d’animació, millor curtmetratge nacional documental, millor curtmetratge en valencià, millor curtmetratge sobre sostenibilitat i millor curtmetratge realitzat per estudiants. A més dels premis econòmics, s’atorguen altres premis a la producció, direcció, millor fotografia i a la millor banda sonora original. A més, per tercer any es durà a terme el concurs de guió. I per segon any, el concurs a millor Shortpitch, valorat en 12.000€ per al rodatge del projecte guanyador a la ciutat.

Igual que en les edicions anteriors, el certamen manté una dels seus principals senyals d’identitat, el pagament per projecció, de manera que els 25 treballs seleccionats dins la secció nacional competitiva rebran 200 euros.

Després de l’edició de 2020, cent per cent en línia, en la qual el festival va ser de la mà de la plataforma de ‘streaming’ de cinema Filmin, en aquesta 5a edició es volen recuperar les projeccions presencials, combinant-les amb activitats en línia.

 

Per a no perdre-us res ens podeu seguir en:
👩‍💼 Linkedin

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres