Skyline Benidorm Film Festival anuncia la seua nova col·laboració amb Velarte com a patrocinador destacat per a la seua vuitena edició

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

Benidorm, 15 de gener de 2024 – Skyline Benidorm Film Festival i Velarte, companyia valenciana de snacks, han signat un conveni de col·laboració per a convertir-se en un dels patrocinadors destacats del festival.

La signatura d’aquesta aliança és un pas significatiu per a ambdues entitats, que comparteixen una visió comuna d’impulsar el sector del curtmetratge. Skyline Benidorm Film Festival, reconegut per posar en valor la indústria en format curt, ofereix una plataforma única per a l’expressió artística en aquest format tan especial.

Aquest acord, que s’emmarca en l’aposta de Velarte pel suport a la cultura i l’art, suposa un important impuls per al festival, que se celebrarà del 13 al 20 d’abril de 2024. A més, cal destacar que Skyline Benidorm Film Festival és un dels festivals qualificadors per als premis Goya, afegint un prestigi addicional a aquesta col·laboració.

“Estem contents de comptar amb Velarte com a patrocinador de Skyline Benidorm Film Festival”, afirma Beatriz Hernández, directora del festival. “Velarte és una empresa valenciana amb una llarga trajectòria, que comparteix els nostres valors d’innovació, creativitat i compromís amb la qualitat. El seu suport ens ajudarà a continuar creixent i consolidant el nostre festival”.

A més, Velarte anuncia amb orgull la seua associació com a patrocinador principal del Skyline Film Festival en la seua edició de 2024. Aquesta col·laboració estratègica reflecteix el compromís continu de Velarte amb el recolzament a moviments culturals, aquesta vegada optant pel cinema independent.

Amparo Navarro, figura clau en Velarte, va expressar el seu entusiasme per la nova aliança amb Skyline Film Festival, destacant: “A Velarte, reconeixem la importància de l’art i la cultura, i estem encantats d’unir-nos a aquest festival per recolzar la diversitat i la creativitat en el cinema independent”. L’associació estratègica entre Velarte i Skyline Film Festival busca inspirar nous talents, crear experiències memorables i fomentar la diversitat en la cultura cinematogràfica independent. Ambdues parts esperen amb interès aquesta col·laboració que contribuirà al desenvolupament continu de l’escena cinematogràfica independent.

Valors comuns

Skyline i Velarte comparteixen una sèrie de valors comuns, com la innovació, la creativitat i el compromís amb la qualitat.

Cada any, el festival presenta noves seccions i activitats, amb l’objectiu d’oferir als espectadors una experiència única. En les seves set edicions, Skyline Benidorm Film Festival ha projectat més de 300 curtmetratges de tot el món.

Velarte, al sumar-se com a patrocinador destacat, s’uneix a una selecta llista de col·laboradors que recolzen la visió de Skyline Benidorm Film Festival de promoure l’excel·lència en el cinema i la diversitat de veus a la pantalla.

Aquesta col·laboració entre Skyline i Velarte és un exemple de com dues empreses amb valors comuns poden treballar juntes per promoure la cultura i l’art.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres