PROP DE 190 TREBALLS INSCRITS PER Al CONCURS DE GUIÓ DEL SKYLINE BENIDORM FILM FESTIVAL

guion skyline film festival

Comparteix-ho en les teues Xarxes Socials

El certamen, que s’obri també al documental, signatura un nou rècord en superar en 80 la xifra de guions de l’anterior edició.

Després d’aconseguir un rècord de curtmetratges inscrits per a la seua cinquena edició, el Skyline Benidorm Film Festival ha tornat a marcar un nou màxim, en aquest cas amb el nombre de treballs presentats al Concurs de Guió, la inscripció del qual es va tancar la setmana passada. El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i la directora del festival, Beatriz Hernández, han informat que “s’han rebut un total de 188 guions, 80 més que l’any passat”.

L’edil de Cultura ha assenyalat que “aquest augment del nombre d’inscripcions és el resultat de la visibilitat i rellevància que ha aconseguit el festival dins del circuit nacional després de les seues primeres quatre edicions”.
Per part seua, la directora del Skyline ha indicat que “a més dels treballs de ficció, en aquesta edició el Concurs de Guió també s’ha obert al documental”. A més, ha avançat que des de l’organització “es realitzarà una selecció de deu guions finalistes, que el jurat valorarà durant el festival, que se celebra del 25 de juny al 4 de juliol”. El premi del Concurs de Guió està dotat amb 500 euros.

Inscripció al Shortpitch

Així mateix, Hernández ha avançat que “aquest divendres, 12 de març, s’obri el termini d’inscripció per al ‘Shortpitch’, dirigit a directors o productores d’àmbit nacional amb un projecte en fase de desenvolupament o pre-producció”. Pot participar en aquest concurs “fins i tot aquells projectes que hagen obtingut ajudes prèvies”. D’entre els projectes presentats se seleccionarà un màxim de 12 treballs, que cada creador “haurà de defensar davant el jurat durant el festival”.

La inscripció, oberta fins al pròxim 1 de maig, es podrà formalitzar a través del correu electrònic shortpitch@skylinefest.es. Les bases estan ja disponibles en la nova web de festival presentada la setmana passada: skylinefest.es.

El regidor de Cultura ha destacat que “aquest concurs de ‘Shortpitch’ és una excel·lent oportunitat que es dona als creadors per a materialitzar els seus treballs, ja que el premi valorat en 10.000 euros permetrà al guanyador disposar dels equips, treball i serveis d’empreses de la Comunitat per a rodar el seu curtmetratge”. De fet, tal com ha confirmat la directora del festival, “entre els curtmetratges que s’han presentat a concurs en aquesta cinquena edició del Skyline Benidorm Film Festival està el projecte guanyador del ‘Shortpitch’ de l’any passat, així com diversos dels finalistes”.

Rècord de curtmetratges i seccions a concurs

Un total de 455 curtmetratges lluitaran per estar entre els 40 treballs seleccionats per a competir en les quatre seccions a concurs d’aquest cinqué lliurament del Skyline Benidorm Film Festival. S’atorguen set premis: millor curtmetratge europeu, millor curtmetratge nacional de ficció, millor curtmetratge nacional d’animació, millor curtmetratge nacional documental, millor curtmetratge en valencià, millor curtmetratge sobre sostenibilitat i millor curtmetratge realitzat per estudiants. A més dels premis econòmics, s’atorguen altres premis a la producció, direcció, millor fotografia i a la millor banda sonora original.
Igual que en les edicions anteriors, el certamen manté el pagament per projecció, de manera que els 25 treballs seleccionats dins la secció nacional competitiva rebran 200 euros.

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Les nostres últimes notícies directament en el teu email

Et pot interessar

Noticies

De vegades veig llargs: UnCancelled. 14 d’abril

No et perdes “UnCancelled”👰‍♀️🤵 al Skyline Benidorm Film Festival! Dins de la secció “En ocasions veig llargs” 🎞️, el diumenge 14 d’abril a les 18:00h

Vols participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Posa't en contacte amb nosaltres