Conveni amb à Punt Media

Compartelo en tus Redes Sociales

À Punt Mèdia tindrà un premi a la secció oficial del festival de curtmetratges Skyline de Benidorm 

Burjassot, 30 de gener de 2020. À Punt atorgarà el premi al millor curtmetratge valencià dins l’Skyline Film Festival que se celebrarà a Benidorm del 21 al 29 de març. L’espai públic de comunicació ha signat hui al Centre de Producció de Programes de Burjassot un conveni amb els responsables del festival de curtmetratges. À Punt serà el mitjà oficial de la quarta edició d’aquest festival.

En la signatura del conveni han participat la directora general d’À Punt, Empar Marco, i Beatriz Hernández i Fran Moral, directora i productor respectivament de l’Skyline Film Festival. És el primer conveni que l’espai públic de comunicació signa en un festival de curtmetratges. Prèviament, ha arribat a acords semblants amb el festival com la Mostra de València, Docs València, la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) i la Mostra Internacional de Mim de Sueca (MIM).

Aquest conveni cal entendre’l dins l’estratègia d’À Punt d’apropar-se i col·laborar amb els certàmens culturals i audiovisuals que s’organitzen a tot el territori valencià. Ajudar a la revitalització del sector és, de fet, un dels objectius de l’espai públic de comunicació.

El conveni permetrà que À Punt estiga ben present al festival i que informe sobre els moments més destacats d’aquesta cita cinematogràfica, sempre amb un criteri periodístic, tant als espais informatius com als programes de la televisió, la ràdio, el web i les xarxes socials.

Dins l’estratègia de donar visibilitat a l’audiovisual valencià, la televisió pública emet des del passat mes de setembre, el programa Filem curt, al voltant del món del curtmetratge, impulsat per professionals d’À Punt. Es tracta d’un programa setmanal i transmèdia que cada diumenge a la nit acosta als televidents a curts fets a la Comunitat Valenciana.

Subscribete a nuestra Newsletter

Nuestras últimas noticias directamente en tu email

Te puede interesar

Noticias

En ocasiones veo largos: UnCancelled. 14 de abril

¡No te pierdas “UnCancelled”👰‍♀️🤵 en Skyline Benidorm Film Festival! Dentro de la sección “En ocasiones veo largos” 🎞️, el domingo 14 de abril a las

¿Quieres participar en el Skyline Benidorm Film Festival?

Ponte en contacto con nosotros